tirsdag den 27. oktober 2009

Vinder af Gaffa Photo Award 09, i kategorien: Publikum


Ja der er ikke så meget at skrive, end hvad overskriften ikke fortæller.
Det er en dejlig fornemmelse, at få anerkendelse for noget man elsker at lave. At få en award for det, er jo prikken over i'et!

Jeg var oppe imod nogle helt fantastiske billeder, som blev taget af: Kasper Glendorf Palsnov 2. plads og Frederik Trampe der også tog 3. pladsen i kategorien, feature.

I alt var der blevet sendt ca. 3200 billeder ind til de 4 kategorier, som var Portræt, Feature, Live og publikum. Så at et af mine billeder som jeg sendte ind, har kunnet skille sig ud af den store bunke er fantastisk!


Juryen bestod ikke bare af hvem som helst. Søren Lorenzen er fotoredaktør på Berlingske Media og tidligere vinder af Årets Pressefotograf. Ingrid F. Jonge er direktør på Museet for Fotokunst på Brandts i Odense og uddannet kunsthistoriker med speciale i fotografi. Svend Erik Nørklit er chef for Nikon i Danmark, hvor han har arbejdet i over 25 år. Martin Ellegaard Frederiksen som er artdirector på GAFFA og endeligt er der Claus Skytte, som er kreativ direktør hos We Love People, og som i en årrække har stået bag nogle af Danmarks mest markante reklamekampagner.

Det er altid fedt og dejligt at få anerkendelse, og jeg værdsætter også meget alt den ros jeg får fra både venner og bekendte og folk jeg ikke kender.
Det er det der giver den største drive, og som gør min passion for det jeg laver endnu stærkere!

Du kan se vinderbillederne og de øvrige finalister i GAFFA, som udkommer i morgen! Vil du se dem i stor format og i lækker print, så ryger billederne på tourné i Danmark. Først København i Vega, derefter Brandts i Odense, Musikhuset i Århus og så Studenterhuset i Aalborg!

Det skrev Juryen om billedet:

Et levende hav af hænder danner motivet for vinderbilledet i denne kategori, hvor det er publikum, der har hovedrollen. Deltaljen, at vi ikke kan se et eneste ansigt i den store mængde af publikummer, giver en fornemmelse af en tranceligende tilbedelse af rapperen Jay-Z. Og sammen med spottet fra tårnet, som peger sirligt mod "den tilbedte", giver dette billede en underlig stemning , som er langt fra rap-genren, men som samtidig giver en fantastisk fornemmelse af at være til stede ved en fed koncert!

9 kommentarer:

Maria Dønvang sagde ...

til-fucking-lykke, man! well done! xD

blondie sagde ...

Big up K!!

Unknown sagde ...

Major big up bwoi det' klasse! /aida

Paw Ager sagde ...

Stort tillykke! Det var sgu flot!
Super fedt billed.

Bo P sagde ...

Tillykke K!

Christel sagde ...

Det er så sejt at du vandt, så du lige hvem der var på billedet der blev nummer 2 - haha - mig i spot med lukket øjne, Dét havde jeg ikke lige set komme!!
Men hey Tillykke, det er SEJT!

Camilla sagde ...

Det er også et fucking fedt billede! Som alle de andre du tager! Fuldt ud fortjent!!! Keep it up...

Kasper sagde ...

hey kenneth! mange gange tillykke. det er så fuldt fortjent.

@christel. fedt du har set billedet! jeg har tit tænkt over, hvordan du mon ville reagere, når/hvis du så det. håber du kan lide det :)

ord op,
kasper

Frederik sagde ...

RESPEKT

Har været vild med det billede siden første gang jeg så det!com