mandag den 9. november 2009

Niels Krogsgård

Til det af jer der følger med i nyhederne, så ved i hvem Niels Krogsgård er.

Han er en journalist studerende, der med en kammerat tog til Iran for at dokumentere demonstrationer der er opstod efter den ultrakonservative Mahmoud Ahmadinejad blev genvalgt.

Under en demonstration som Niels Krogsgård deltog i, blev han anholdt. Der var en masser usikkerhed om hvor han befandt sig og kun indtil for nyligt blev det endeligt bekræftet, hvor han befandt sig. Han befinder sig i det berygtede fængsel, Evin som er yder kendt for den grusomme tortur og henrettelser af kriminelle og andet. Det er også kendt for at være det fængsel som udenlandske fanger bliver taget hen, da det er der forhørseksperterne er. Vi kan kun håbe, at intet ondt er hændt Niels!

Lad os få Niels Krogsgård hjem nu!

Læs artiklen her: Politikken


Fotojournalisme er det, jeg mest stræber efter. At dække de røde zoner hvor det gløder. Fattigdom, hungersnød og begivenheder, der lader sig evig stemples i verdenshistoriens bøger. Hvorfor? fordi det er virkeligt og fordi det er vigtigt at vide hvad der foregår derude. Som en "Old saying" siger: Et billed siger mere end tusind ord.

Som fotojournalist og dansker bør vi værne os om vores ytringsfrihed!
Vores ret til at udtale det vi tænker uden at vi skal bekymre os om fængsel straf eller for det der er værre, gør ytringsfriheden til det mest værdifulde vi har i vores hjem.


Efter flere timer foran computeren, blev jeg endeligt færdig med mit Selfshot:-D


Ingen kommentarer: