torsdag den 6. januar 2011

2 timer med Mureren og Michael Noer

Michael Noer & Roland Møller

I går hookede jeg lige op med Roland Møller der spiller Mureren i den meget anmelderroste og prisvindende fængsels-film R. Roland havde skrevet til mig for noget tid siden, om vi ikke skulle ud og lave noget billede-sjov og det sagde jeg da ja til. Efter jeg havde fotograferet Ernstpris søskende, havde jeg lige nogle timer der skulle brændes af inden at jeg skulle til møde. Jeg greb knoglen og ringede til Roland og spurgte om han havde tid og lyst. Det havde han, men han skulle ud til Michael Noer og brainstorme til en ny film. Portrætterne måtte så vente i denne omgang, men jeg kunne da bare tage med og være fluen på væggen.

Ville gerne røbe hvad drengene har gang i, men hele film projektet er stadig ret nyt. Så der er udvikles hele tiden. Kan dog fortælle jer så meget, at det lød virkelig spændende og med de to drenge bag rattet, så kan det ikke gå helt galt:-D Tjek evt. denne video, som drengene kiggede lidt på. Det har intet med deres film at gøre, men kan måske give jer en lille smule ide om, hvad de er ude i:-D LINK


Hvis i stadig ikke har set R, så burde i gøre det! I min bog er det et af årets bedste danske film!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej med dig!
Jeg synes dine billeder er super fede og vildt inspirerende!
Men hvordan får du dine billeder til at se så.... Råt ud, gråt ud og sådan lidt hårdt i det, er det en linse, en effekt eller noget helt tredje?
Hvilket kamera bruger du? Hvilket computer program bruger du til at redigere dine billeder med?
Hilsen en kommende fotograf! :-)