mandag den 10. maj 2010

Girls with Grills feat. Mc Tia
Girls with Grills skulle bruge nogle pressebilleder ASAP, så det måtte vi jo gøre noget ved:-D


Ifølge deres facebook fanside, beskriver de sig selv som:
Dj duo Girls with Grillz er miss Nannalicious og UGK-lovin’ Pimp A (aka. Dr. Octagina). De spiller alt fra bouncy baile breaks og hardcore ghetto tech til pimpish dirty south og sweet philly soul.

De er as-gripping, heart-ripping, love-spreading, hot-dropping, peace-making, booty-shaking og spiller simpelthen den fedeste hiphop som får hver en røv til at bounce vildere end vildest!!

Link:
Girls with Grills
Facebook fanside
Myspace

Mc Tia
Myspace

2 kommentarer:

Camilla Frandsen sagde ...

Jeg har egentlig ikke meget forstand på spejlrefleks og fotografering (på trods af jeg selv har et nikon d3100), men jeg er nu alligevel blevet fanget af din blog!
Hvilke objektiver m.m. har du benyttet dig af til billede 1 og 2 i dette indlæg? Og hvordan får du bl.a. The Underworld of NYC-billederne til at se sådan ud? Jeg elsker den polaroid-lignende effekt de har!

K-Nguyen sagde ...

Hey camilla

Det er jeg glad for at høre:-D

Til billed et og to har jeg brugt en vidvinkel 17-40mm

Det er skam bare en masse photoshop, jeg jeg har smidt nogle farver ind og dæmpet lyset her og der og meget andet. Der gøres en del ting ved dem og desværre ikke bare sådan at man kan smide en enkelt effekt ind. Men altså øvelse gør mester, så kom da lige igang og brug dit Nikon kamera:-D