onsdag den 18. august 2010

Urban Forest

Metroen er for mange af os bare et sted der skal igennem, for at vi kan komme videre med vores dagligdag. Stedet er som kendt ret kedeligt, koldt og gråt fyldt med mennesker der har alt for travlt.

Kongens Nytorv Metro, er i øjeblikket blevet ombygget til en mere harmonisk sted end vi er vant til. Patrick Coard og Cecilie W. Falkenberg er de to unge kunstner, som står bag dette kunstinstallation. Jeg var dernede i dag for at tage billeder for KEA, da de er med til at sponsorere projektet og fordi at Patrick også er en studerende på en af KEA's uddannelser. Skal i alligevel tage metroen inde fra byen af, så anbefaler jeg stærkt at i tager den derfra eller bare hop af på Kng's Nytorv og tage rulletrapperne op og ned igen, for det er helt sikkert de 5 min værd!

I vil opleve et helt andet atmosfære end, hvad i er vant til. Lyset er dæmpet og væggene lyses op af projekter, som viser balletdansere fra det kongelige teater. I baggrunden kan du høre en stille og rolig melodi der får dig til at slappe af når du tager turen op af trapperne. Jeg så ingen masen eller skubbende mennesker, folk tog den tid trapperne tager og folk stod stille og roligt og beundrede det bevægende kunst.3 kommentarer:

Zuhal Kocan's photography blog sagde ...

rigtig rigtig lækre billeder Kenneth.. Elsker især dem med centerpunktet - trapperne, der i hverdagen er det mest "metro-agtige" og så med de bevægelige og skiftende billeder i baggrunden...

keep it up

Anonym sagde ...

concrete jungle ..

Patrick Coard sagde ...

Hej Kenneth,

Tak for de flotte fotos du har taget af installationen.

Mvh Patrick Coard
/ The Reframing Initiative